Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

 

 

 

Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd is een dochteronderneming van Hondenuitlaatservice Royal.

 

 

De honden worden alleen meegenomen op verantwoording van de eigenaar.

Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd draagt geen verantwoording voor eventueel aangedaan of ontstaan letsel.

 

 

Afspraken die niet 24 uur van te voren worden afgezegd worden in rekening gebracht.

 

 

De afgesproken wandelingen dienen 48 uur van te voren betaald te zijn. Bij te late betaling

behouden wij het recht de hond uit te sluiten voor wandeling.

 

 

De 20 wandelingenkaart is 6 maanden geldig, na deze termijn verloopt de wandelkaart.

De 10 wandelingenkaart is 3 maanden geldig, na deze termijn verloopt de wandelkaart.

Ongebruikte wandelkaarten vervallen na 2 maanden.

 

 

Als de hondeneigenaar het contract eerder beeindigd wordt er geen geld retour gegeven op wandelkaarten of abonnementen.

 

 

Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd heeft altijd het recht om het contract vroegtijdig te beeindigen als de hond niet voldoet aan de voorwaarden die wij stellen. In de meeste gevallen worden abonnementen en wandelkaarten vergoed. Bij agressie van de hond zoals bijten, of bij wangedrag van klant naar de uitlaatservice wordt de wandelkaart niet vergoed.

Bij overlijden van de hond wordt het restant van de wandelingenkaart voor maximaal 50% vergoed.

 

 

Prijzen op onze website zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging worden gewijzigd.

 

 

Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd behoudt zich het recht indien zij dat nodig acht, een dierenarts in te schakelen om de hond afdoende te kunnen verzorgen in die gevallen waarin onmidellijke hulp vereist is. De kosten van de behandelend dierenarts worden verhaald op de eigenaar van de hond. De hondeneigenaar dient bijzonderheden over de medische staat van te hond te melden.

 

 

De hond dient ingeent te zijn, tevens dient de hond preventief behandeld te zijn tegen vlooien en teken. Loopse teven worden uitgesloten uit roedels, echter worden deze wel uitgelaten in onze 1 op 1 service. U dient tijdig aan te geven dat uw hond loops is of wordt.

 

 

Partijen zijn het er over eens dat Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd geen aansprakelijkheid aanvaardt voor schade die zijzelf of derden lijden ten gevolge van het gedrag van de hond. Tevens aanvaardt Royal geen aansprakelijkheid voor het zoekraken van de hond.

 

 

In die gevallen waarin Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd van de hondeneigenaar huissleutels heeft gekregen om de hond op te halen en thuis te brengen, verklaaren wij dat zij de sleutels uitsluitend zal gebruiken voor het hierboven genoemde doel.

Het ter beschikking stellen van de sleutels voor dit doel is en blijft geheel voor risico van de hondeneigenaar.

 

 

De hondeneigenaar verklaart dat hij of zij WA verzekert is en dat de hond in goede gezondheid en conditie verkeerd.

 

 

Aan de foto's die worden genomen tijdens een wandeling van Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd kunnen geen rechten worden ontleend. De hondeneigenaar gaat ermee akkoord dat foto's mogen worden gepubliceerd door Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd en Hondenuitlaatservice Royal.

 

Honden die niet of slecht opgevoed zijn, die extreem trekgedrag vertonen kunnen door Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd worden uitgesloten en geweigerd. Als een hond bijt of agressief gedrag vertoond kan deze per direct uitgesloten worden van wandeling.

U heeft geen recht op vergoeding van wandelkaart of abonnement.

 

 

Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd heeft het recht om een hond die gevaarlijk gedrag vertoond in een roedel uit te sluiten van de wandeling.

 

 

Wij accepteren geen jonge pups in onze roedels, mede omdat dit echt onverantwoord is. Uw pup dient eerst volgroeid te zijn, uiteraard kan uw pup wel gewoon mee in onze 1 op 1 service.

 

 

Wij accepteren geen slipkettingen of materiaal die deze zelfde functie hebben. U dient dus een normale halsband te bezitten anders kan uw hond worden uitgesloten van de wandeling. Echter zijn jachtlijnen wel toegestaan.

 

 

De wandeltijd van jonge pups wordt aangepast aan de leeftijd van de pup, wandeltijden van roedels bedraagt maximaal 1 uur.

 

 

Bij de 1 op 1 service wordt uw hond goed uitgelaten en krijgt hij de aandacht die hij nodig heeft. Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd bepaald zelf de lengte van de wandeltijd, hier staat geen vaste tijd voor.

 

 

Bij de 1 op 1 service wordt uw hond uitsluitend uitgelaten in uw eigen buurt of omgeving.

 

 

Bij slecht weer zoals hevige sneeuwval, storm, kou of hitte wordt de wandeltijd aangepast. Bij onweer wordt de wandeling direct stopgezet, het tarief zal echter niet verlaagd worden.

 

 

Mocht u willen afzien van onze diensten dient u dit 2 weken van te voren schriftelijk te melden. Bij niet tijdig melden wordt er een bedrag van € 25,00 in rekening gebracht.

 

Vakantie en dagopvang

 

Uw hond dient volledig zindelijk te zijn.

 

 

Uw hond dient in de periode van opvang niet loops te zijn.

 

 

Uw hond dient 1 week voor opvang ontvlooid te zijn, mocht de hond tijdens opvang vlooien hebben dan zal deze door ons worden ontvlooid, de kosten hiervoor worden doorberekend aan de klant.

 

 

U dient uw hond volledig gezond aan te leveren uw hond mag niet ziek te zijn, mochten wij merken dat uw hond ziek is of ziek wordt en tekenen heeft van overdraagelijke ziekte dan wordt per direct de opvang opgezegd en uw hond bij het 2de opvang adres afgeleverd die u op heeft gegeven, u krijgt geen geld retour. Eventuele kosten van de dierenarts zullen wij doorberekenen.

 

 

U hoeft geen hoedenvoeding mee te nemen (mag wel), wij voeren uw hond Carnibest, mocht uw hond op speciale voeding staan om medische redenen dan kunt u uiteraard het voer meenemen, wij accepteren geen barf of diepvriesproducten indien niet vooraf besproken.

 

 

Aangezien uw hond wordt opgevangen in huiselijke sfeer samen met onze eigen hond dient uw hond volledig sociaal te zijn en uitstekend te kunnen omgaan met andere honden.

 

Voordat wij uw hond opvangen plannen wij eerst een intakegesprek in. Tijdens deze ontmoeting wordt uw hond getest op sociaal gedrag en er wordt gekeken hoe de klik is tussen uw honden en onze eigen hond. Bij twijfel kunnen wijl eisen om de hond eerst een nacht op proef te nemen, de kosten hiervoor zijn voor de hondeneigenaar.

 

 

Als u op vakantie gaat en uw hond bij ons achter laat moet u altijd een tweede opvangadres aan ons door te geven. Mocht uw hond achteraf niet aan onze eisen voldoen dat zullen wij u hond naar het afgesproken adres brengen, u krijgt echter geen geld terug.

 

 

De hondeneigenaar is verantwoordelijk voor eventuele schade die door de hond is toegebracht aan het interieur.

 

 

Wilt u uw vakantieopvang annuleren dan dient u dit minimaal 30 dagen voor aanvang schriftelijk te doen. Bij 5 dagen voor opvang wordt 80% van het totaal bedrag in rekening gebracht, bij niet afmelden wordt 100% in rekening gebracht. Bij afzegging wordt er 25 euro reserveringskosten in rekening gebracht. Wilt u uw hond eerder ophalen dan gepland dan heeft u geen recht op teruggave.

 

 

Opvang op basis van overnachting wordt als volgend berekend uw kunt uw hond om 09:00 bereken en op de volgende dag voor 10:00 ophalen na 10:00 berekenen wij weer een gehele dag. Voor dagopvang zijn prijzen gelijk.

 

 

Carnibest

 

Geleverde Carnibest wordt door ons niet retour genomen.

 

 

Als wij de Carnibest op afspraak leveren dient u thuis te zijn op het afgesproken tijdstip.

 

 

De Carnibest wordt in rekening gebracht als wij deze retour moeten nemen.

 

 

De door u bestelde Carnibest dient te worden afgenomen. In principe houden wij geen voorraad voor de klant en leveren wij uitsluitend op bestelling. Bestel op tijd en geef ruim van te voren aan wanneer uw voorraad opraakt en geef globaal een datum door wanneer u denkt dat u weer nieuwe voorraad nodig heeft, wij houden hier dan rekening mee.

 

 

De Carnibest dient voorruit betaald te worden of contant bij afhalen.

 

 

Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd adviseert om Carnibest niet te mengen met ander voer, bij complicatie zijn wij hiervoor niet verantwoordelijk.

 

Voorwaarden webpagina

 

Het is niet toegestaan om teksten, logo's of foto's te kopieeren van deze webpagina.

 

 

Foto's die worden gebruikt op deze pagina kunnen geen rechten aan worden ontleend.

 

 

Copyright 2017© All Rights Reserved Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd is een dochteronderneming van Hondenuitlaatservice Royal.

 

Making Copy's by means of photocopy,screenprinting,or any other duplications of our website or part is prohibited without written permission from us.