Hondenhotel

Tarieven

Ook tijdens uw vakantie hebben wij een oplossing voor uw trouwe viervoeter, Wij bieden u onze eigen hondenhotel in Rijkerswoerd. Wij vangen uw hond op in huiselijke sfeer samen met onze eigen border collie reu. Uiteraard wordt uw hond met de zelfde liefde behandeld als onze eigen hond. Royal is ook gespecialiseerd in Celebrity opvang voor vakanties, evenementen en concerten.

 

 

Uw hond wordt ik huiselijk sfeer opgevangen dus niet in een bench of kooi, uiteraard krijgt uw hond de exclusieve vakantieopvang die hij verdiend als het baasje van huis is, er is heel veel mogelijk en wij streven er altijd naar om aan uw wensen te voldoen zodat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

 

Tijdens het verblijf is het mogelijk om uw eigen hondenvoer mee te nemen, u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de all inclusive opvang, uw hond krijgt iedere dag Carnibest, deze uitgebalanceerde vers vlees voeding met het hoogste keur merk A is de meest hoogwaardige voeding die uw hond zich kan wensen, zoals onze klanten gewend zijn krijgt uw hond het aller beste bij ons. Uiteraard krijgt uw hond van ons iedere dag gratis heerlijke 100% natuurlijke Carnibest snacks.

 

Wilt u meer informatie over ons hondenhotel in Arnhem, stuur ons gerust een mail info@Hondenuitlaatservice-rijkerswoerd.nl

 

 

 

 

Voorwaarden

Aangezien uw hond wordt opgevangen in huiselijke sfeer samen met onze eigen hond, dient uw hond aan een aantal voorwaarden te voldoen.

 

Wij nodigen u en uw hond altijd uit voor een kennismakingsgesprek, tijdens de eerste ontmoeting kijken wij naar de volgende punten:

 

-Uw hond dient uiteraard zeer sociaal te zijn tegenover andere honden.

-Uw hond dient rustig in huis te zijn.

-Uw hond moet enige tijd alleen kunnen zijn.

-Uw hond moet alle gebruikelijke inentingen hebben gehad,.

-Uw hond mag tijdens het verblijf niet loops zijn.

-Uw hond moet geheel zindelijk zijn.

-Uw hond dient 1 week voor opvang ontvlooid te zijn.

 

Mocht er na de kennismaking nog twijfel zijn van onze kant dan kunnen wij u vragen om uw hond eerst een nacht op proef te brengen.

 

 

 

 

Dogs ar not our whole life, but they make our lives whole

 

Vakantieopvang tot 10dgn.

 

€ 22,50 per dag

Vakantieopvang langer dan 10dgn.

 

€ 20,00 per dag

Vakantieopvang hond inclusief Carnibest

 

€ 24,00 per dag

Celebrity concert/evenementen opvang

 

op aanvraag

Celebrity vakantieopvang

 

op aanvraag

Vakantie strippenkaart 30 dagen

 

€ 575,00

Vakantiekaart is 1 jaar geldig

 

 

Copyright 2017© All Rights Reserved Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd is een dochteronderneming van Hondenuitlaatservice Royal.

 

Making Copy's by means of photocopy,screenprinting,or any other duplications of our website or part is prohibited without written permission from us.