Onze werkwijze

Honden zijn van nature bewegingsdieren. Het wandelen zorgt niet alleen voor voldoende lichaamsbeweging maar draagt ook bij aan een betere ontwikkeling van de sociale vaardigheden van uw hond! Wanneer u om welke reden dan ook uw geliefde viervoeter niet voldoende beweging kan geven, of u vindt dat uw trouwe viervoeter een leuk uitje heeft verdient, dan bent u bij hondenuitlaatservice Rijkerswoerd aan het juiste adres!

 

 

 

 

Ever wonder where you'd end up if you took your dog for a walk and never once pulled back on the leash?

 

 

 

Proefwandeling

 

Wij vinden proefwandelingen in sommige gevallen heel belangrijk. Bijvoorbeeld wanneer uw hond in een groep wordt geplaatst, maar ook voor de 1 op 1 service is het soms noodzakelijk eerst een proefwandeling met uw hond te maken. Zo kunnen wij beoordelen hoe uw hond zich gedraagt, hoe uw hond reageert op andere honden, hoe uw hond reageert op mensen, hoe uw hond reageert in de auto en natuurlijk het aller belangrijkste hoe de klik is tussen uw hond en onze uitlaatservice. Hondenuitlaatservice Royal geeft iedere hond een eerlijke kans!

 

Proefwandelingen zijn alleen gratis als wij zelf een proefwandeling voorstellen. Voor een proefwandeling berekenen wij het tarief van een losse wandeling.

 

 

Copyright 2017© All Rights Reserved Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd is een dochteronderneming van Hondenuitlaatservice Royal.

 

Making Copy's by means of photocopy,screenprinting,or any other duplications of our website or part is prohibited without written permission from us.