Wie zijn wij

De reden waarom wij een hondenuitlaatservice zijn begonnen in de wijk Rijkerswoerd is puur uit passie en liefde voor honden. Wij bezitten zelf een Border Collie die wij met veel liefde en aandacht hebben opgevoed en getraind. Ons doel is om een uitgebreide service aan te bieden voor u en uw hond. De honden die des gewenst in een roedel worden uitgelaten worden altijd door 2 personen uitgelaten zodat wij de veiligheid van uw hond altijd kunnen garanderen. Naast onze uitlaatservice biedt hondenuitlaatservice Rijkerswoerd ook nog gedragstraining, hondenvoeding, voedingsadvies, vakantieopvang en basis puppy cursus. Wij hebben al jaren lange ervaring Hondenuitlaatservice Rijkereswoerd is een dochteronderneming van Hondenuitlaatservice Royal.

 

 

 

 

 

Anders dan anderen

 

Is het u overkomen dat u niet wordt toegelaten bij een andere uitlaatservice om wat voor reden dan ook? Ook dan bent u welkom bij Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd. Onze kracht is dat wij niet alleen honden uitlaten in roedels. Wij zijn gespecialiseerd in het uitlaten van honden 1 op 1 in de wijk Rijkerswoerd. Uw hond krijgt de volledige aandacht die hij of zij nodig heeft en des gewenst laten wij u hond uit in uw eigen omgeving. Heeft u een hond die wat ouder is en kan hij of zij geen lange wandeling meer lopen? Heeft uw hond problemen met andere honden? Kan uw hond niet loslopen? Heeft u een jonge pup of is uw hond loops, dan bent u bij hondenuitlaatservice Royal aan het juiste adres. Hondenuitlaatservice Royal maakt geen onderscheid tussen honden of rassen. Iedere hond is welkom, zowel jong als oud!

 

 

Hondenhotel Rijkerswoerd

 

Bij Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd kunt u ook terecht voor vakantieopvang.

Uw hond wordt in huiselijke sfeer opgevangen samen met onze eigen hond (Border Collie red-tri). Wij vangen maximaal 2 honden per keer op, wilt u meer informatie stuur ons gerust een mail naar info@hondenuitlaatservice-rijkerswoerd.nl

 

 

Voedingscoach

 

Bent u opzoek naar de juiste voeding voor uw hond? wij helpen u daar graag mee.

Wij zijn dealer van Carnibest en geeft u graag vrijblijvend advies en tips over de juiste voeding. Heeft uw hond speciale voeding nodig? of heeft uw hond een allergie neem gerust contact met ons op.

 

Goede doelen

 

Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd zet zich actief in voor goede doelen in de wijk en daarbuiten. Wij hebben bijvoorbeeld alle honden met eerste en tweede kerstdag in het asiel te Velp gratis Carnibest en snacks. Tevens hebben wij spullen ingezameld voor stichtingen zoals Honden zonder Toekomst en de dierenvoedselbank.

 

U kunt ook een steentje bijdragen, heeft u oude handdoeken, oude hondenspeeltjes, manden, borstels etc. lever deze dan bij ons in, wij zorgen persoonlijk dat alle giften op de juiste plek terrecht komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Properly trained, a man can be dog's best friend

 

Copyright 2017© All Rights Reserved Hondenuitlaatservice Rijkerswoerd is een dochteronderneming van Hondenuitlaatservice Royal.

 

Making Copy's by means of photocopy,screenprinting,or any other duplications of our website or part is prohibited without written permission from us.